Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF Yönetimi golf sahasına hayran kaldı

        - Başkan Yılmaz: "Samsun'u var gücümüzle olimpiyatlara hazırlıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun'da Golf Sahası'nı gezen TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri sahaya ve içinde bulunan tesislere hayran kaldılar.

        Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve önümüzdeki yıla kadar 18 çukura yükseltilecek olan Golf Sahası spor adamlarının büyük beğenisini topladı. Yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için Samsun'da bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e Golf Sahası'nı gezdiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Golf sahamızı 14 Temmuz günü Federasyon Kupası ile açtık. Açılış günü Erdoğan Demirören de bizleri yalnız bırakmadı sağ olsun. O günden bu yana sahamızda birçok yenileme ve geliştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Önümüzdeki yıl içinde 9 çukurlu olan sahamızı 18 çukura yükselteceğiz. Bunun çalışmaları son sürat devam ediyor. Yine önümüzdeki yıl büyük turnuvalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. 2017 Deaflympics Olimpiyatları da kentimizde yapılacak. Biz gerek spor, gerek ulaşım alanında var gücümüzle şehrimizi olimpiyatlara hazırlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

        Golf Sahası'nı çok beğendiğini belirten TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise, "Önümüzdeki yıl için bir program yaparak 19 Mayıs günü burada bir turnuva yapabiliriz. Gerçekten çok güzel bir saha olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık" açıklamalarında bulundu.

        (SAM-SLH-Y)

        08.12.2016 18:16:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler