Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SASKİ' den don uyarısı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), beklenen soğuk hava ve kar yağışı ile ilgili olarak su abonelerini uyararak su saatlerinin donmaması için alınması gereken önlemlerle ilgili bilgi verdi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının eksilere düşmesi ile birlikte don olayı beklendiğini belirterek, "Su sayaçlarının dondan zarar görmemesi ve abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sayaçların, bulunduğu yerin hava cereyanına karşı korunması ve dona karşı hassas olan sayaçların, açıkta kalan tesisatların uygun şekilde (kalın yün kumaş, battaniye, boru kılıfı vb. malzemeler ile sıkıca sarılarak) muhafaza altına alınması, ayrıca varsa muhafaza kutularının talaş veya samanla doldurularak sayaçların korunmaları gerekmektedir" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        08.12.2016 18:20:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler