Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balkondan düşerek ölen gencin son paylaşımları yürek burktu

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'da evinin 3. kattaki balkonundan düşerek hayatını kaybettiği ileri sürülen gencin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

        Süleymanpaşa ilçesinde gelen bir ihbarı değerlendiren sağlık ekipleri, gittikleri olay yerinde yerden yatan K.B'yi hastaneye kaldırıldı.3. kattan düştüğü belirlenen K.B. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

        Hayatını kaybeden K.B. son yolculuğuna uğurlanırken, ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlar kaldı. K.B.'nin ölmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda çok sıkıntılı bir süreç geçirdiği ortaya çıktı. K.B. "Çok pahalısın mutluluk, seni alacak param yok. Yaşamak isterken delicesine ölümü özledim anne" paylaşımlarında bulunurken, sosyal medya arkadaşları da K.B.'nin yaptığı paylaşımların altına, "Çok zor günler geçiriyorsun paşam sabır sabır. Üzülme her şeyde bir hayır vardır devrem" diye yazmışlar.

        (HLD-Y)

        08.12.2016 19:08:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler