Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şiddet gören kadına AK Parti sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Dikili ilçesinde şiddet gördüğü eşinden boşanmak isteyen kadını, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

        Şiddet gördüğü eşi Hüsnü G.'den (48) boşanmak isteyen Canan G. (45), ailesinin evindeyken eşi tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğramıştı. Sol kolundan yaralanan kadın, Aliağa'daki ablasının yanına sığındı. Cezaevindeki eşinin tahliye olduğunda kendisini öldürmesinden korkan Canan G., ablasının evinde kendisini ziyaret eden AK Parti heyetinden bu konuda yardım istedi.

        Kadına yönelik şiddetin son derece çirkin bir durum olduğunu ve bu çirkin durumu kınadıklarını belirten Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Canan G.'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, parti yönetimi olarak ihtiyaç duyduğu her konuda kendisine yardımcı olacaklarını ifade etti. İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Çağlar Akıncı ise, Canan G.'ye şiddet gördüğü eşi Hüsnü G.'den boşanması konusunda yardımcı olacağı yönünde söz verdi.

        (NE-Y)

        08.12.2016 22:33:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler