Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'da "dövizini bozdur" kampanyası

        - 300 dolar bozdurana 1 poz biyometrik fotoğraf bedava

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Doğa Alca - Selçuk Kaya

        Kamera : Doğa Alca

        ERZURUM (İHA) - Dolar ve eurodaki artışa karşı Türk parasının değerlenmesi için Erzurum'da atağa geçen esnaflar, dolarını bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlar için çeşitli "dövizini bozdur" kampanyaları başlattı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Yastık altınızdaki dolarlarınız bozdurup, TL yapın" çağrısı üzerine Erzurum'da harekete geçen esnaflar da bu söze destek vermek için çeşitli kampanyalar başlattı.

        Erzurum'un Palandöken ilçesinde bulunan Bulie White Fotoğrafçılıkta '300 dolar bozdurana 1 poz biyometrik fotoğraf bedava' uygulamasıyla kampanyaya destek oldu.

        İşletme sahibi Berat Okuyucu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına sonuna kadar destek verdiklerini belirterek, "Bizim de çorbada bir nebze tuzumuz olması adına 300 dolar bozdurana 1 poz biyometrik fotoğraf bedava uygulamasını başlattık." diye konuştu.

        (AA-AA)

        09.12.2016 07:43:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler