Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyan'dan dev bir adım daha

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Engelliler Haftası'nda belirttiği, "Aralıkta değil Aralık-sız yanınızdayız" sloganıyla yola çıkarak, engelli vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek dev proje için imza attı.

        Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi'ne ait protokol Tekirdağ Valilik makamında Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz arasında imzalandı.

        Marmaraereğlisi'nin dinamik merkezinde yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi projesi için 5 bin metrekare alana ihtiyacı olan Aile ve Sosyal işler İl Müdürlüğü'ne 8 bin metrekarelik yer tahsisi yapan Uyan, vatandaşların yararına olacak tüm işlerde tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti. Çevre düzenlemesi ile birlikte 17 milyon TL maliyeti olan proje, yer tahsisi ile birlikte 25 milyon TL'ye mal olacak.

        Marmaraereğlisi ve çevresinde bir ilk olacak "Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi" 100 kişi kapasiteli, engelli vatandaşların her alandaki sorununa çözüm üretecek nitelikte projelendirildi.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap verecek nitelikte projeler üretmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Bu yeni projemizin de temelini oluşturacak protokolü imzaladık. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        09.12.2016 10:55:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler