Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürün'de dolar bozdurma seferberliği

        (Fotoğraflı)

        Yasin Kayacı

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan 'Dolara hayır Türk Lirasına evet' kampanyası kapsamında dövizler Türk Lirası'na çevrildi.

        Son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Öğretmen evinde yapılan toplantıda Özdemir yapılacak alışverişlerde Türk Lirası kullanılması gerektiğini söyledi. Türkiye üzerinde oynanan oyunların ekonomik boyutunun yaşandığını kaydeden Özdemir, vatandaşları Türk Lirasına sahip çıkması noktasında uyararak ,"Gürün olarak bu hassasiyeti göstermenin vaktidir. Vatandaşlarımızın son bir haftada bankalara akın ederek ellerindeki doları Türk Lirasına çevirmesi, Gürün'ümüzün her daim devletimizin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir" dedi.

        Toplantının ardından Kaymakam Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, esnaf ve vatandaşlar 2023 hedefi doğrultusunda 5 adet 2023 doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi.

        (UY-AÖ-Y)

        09.12.2016 11:18:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler