Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler 150 karaçamı toprakla buluşturdu

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde ortaokul öğrencileri, 150 adet karaçamı toprakla buluşturdu.

        TEK Ortaokulu öğrencileri tarafından Lüleburgaz Belediyesi'nin desteği ile okul bahçesinin arka tarafında fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Orman Fidanlığı'ndan tahsis edilen 150 adet karaçam, TEK Ortaokulu öğrencileri tarafından toprağa dikildi.

        Etkinliğe Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Müfettişler Mehmet Saydur ile Cemal Balkanlı, Okul Müdürü Yusuf Özdemir ve okul öğretmenleri katıldı.

        Etkinlikte her öğrenci bir fidana hayat verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin fidan dikerek etkinliğe destek verdi.

        İngilizce Öğretmeni Mustafa Öder ise, öğrencilere çevre bilincini aşılamak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Öder, "Öğrencilerimize doğayı sevdirmek, çevre bilinci aşılamak adına etkinliğimizi düzenledik. Belediyemizin de desteği için teşekkür ediyoruz. Nefes almakta zorlandığımız dünyada, biraz da olsa nefes almak adına böyle bir organizasyon düzenledik" dedi.

        (KA-MEF-Y)

        09.12.2016 11:30:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler