Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirin Akhisar'daki çalışmaları incelendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar ilçesine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği ve geçireceği çalışmalar için ilçelere giderek incelemelerde bulunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun, Akhisar Koordinasyon İşleri Müdürlüğü'ne gidererek incelemelerde bulundu. Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri'nin ve personelin karşıladığı Yalçınkaya ve Coşkun, ilçedeki birim yetkilileri ile toplantılar yaparak devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi'nin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiği belirterek, ilçede gerçekleştirilen ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

        (SC-Y)

        09.12.2016 11:34:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler