Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Survivor eski yarışmacıları Kırklareli'nde

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Survivor yarışmacıları Hasan Yalnızoğlu ve Nazenin Tokuşoğlu, panel için geldikleri Kırklareli'ni gezerek, köfte yediler ve meşhur dibek kahvesi içtiler.

        Kırklareli Üniversitesi'nde gerçekleşen Trakya Kariyer Merkezi paneli sunuculuğunu yapan gazeteci ve Survivor eski yarışmacısı Nazenin Tokuşoğlu ile panele konuşmacı olarak katılan bir diğer Survivor eski yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu, program sonrası şehir turu atarak Kırklareli'nin meşhur, tarihi Dibek Kahvesi'nde de oturdular. Dibek Kahvesinin tadına bakan misafirler, kendilerine anlatıldığı kadar çok güzel bir kahve olduğunu söyledi.

        Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu, "Trakya Kariyer Merkezi paneli için Kırklareli'ne geldik. Kırklareli Üniversitesinde öğrencilerle güzel bir etkinlik oldu. Kısa sürede şehrin merkezinde de bir gezinti yaptık. Küçük ve şirin bir il. Yemek sonrası bizlere buradaki meşhur Dibek Kahvesi'nde kahve içmemiz tavsiye ettiler ve bizi burada misafir ettiler. Tarihi Dibek Kahvesi oldukça güzeldi. Ayrıca Kırklareli'nin meşhur peyniri, helvası ve hardaliyesinde de aldık. Tekrardan Kırklareli'ne gelerek ziyaret etmek istiyoruz" dedi.

        Nazenin Tokuşoğlu ise, "Panelin sunuculuğu yapmak için güzel şehriniz Kırklareli'ne geldik. Bizleri çok güzel ağırladılar. Program sonrası bizler de şehir turu yaparak Yayla mahallesi, İstasyon caddesini gezdik. Akşam yemeğinde Kırklareli köftesinden yedik. Meşhur Dibek kahvesinden içtik. İstanbul'a giderken hardaliyemizi, peynir ve helvamızı da aldık. Gerçekten muhteşem lezzetler, tanıtımının daha fazla yapılması gerekmektedir. Kırklareli'nde güzel bir gün geçirdik. Buradan mutlu bir şekilde ayrılıyoruz" ifadelerini kullandı.

        (KRL-MEF-Y)

        09.12.2016 12:00:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler