Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fener Caddesi'nde asfalt çalışmaları bitti

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi, Tekelioğlu Caddesi, Bülent Ecevit Bulvarı ve Yalı Caddesi'nin birbirine bağlayan Fener Caddesi'ni asfaltladı.

        Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Antalya'nın üç ana ulaşım aksını birbirine bağlayan Fener Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Yeşilbahçe Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaların ardından Fen İşleri'ne bağlı yol yapım ekipleri Tekelioğlu Caddesi, Bülent Ecevit Bulvarı ve Yalı Caddesi'nin kuzey - güney ekseninde birbirine bağlayan Fener Caddesi'ne geçti. Yamayla kapatılan çukurlar, altyapı çalışmaları sonrası çöken toprak nedeniyle sürücüler için kabusa dönen bin 200 metrelik caddede tüm asfalt önce kazındı.

        Asfalt kazıma işlemenin ardından Muratpaşa Belediyesi, sıcak asfalt çalışmasına geçti. Çalışmalar sırasında 3 bin 225 ton asfalt kullanılırken aynıca cadde boyunca 12 bin metrekarelik kaldırım çalışması da yapıldı.

        Fener Caddesi'ndeki çalışmaların ardından Muratpaşa Belediyesi yıl sonuna kadar Güvenlik Mahallesi'nde Mimar Sinan Caddesi'ni, Memurevleri Mahallesi'nde ise Derya Caddesi'nde asfalt çalışmalarına devam edecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.12.2016 12:12:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler