Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünsal'dan Başkan Ataç'a veda ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Başkan Ataç'a veda ziyaretinde bulundu.

        İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan kararname kapsamında Bursa Vali Yardımcılığına atanan Eskişehir Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, veda ziyaretleri kapsamında Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret etti. Eskişehir'de görev yaptığı sürece güzel anılarının olduğunu ifade eden Ünsal, "Eskişehir modern bir şehir ve burada çalıştığım sürece belediyeler, dernekler ve sivil toplum örgütleri ile güzel ilişkilerimiz oldu. Başkanımız Ahmet Ataç'ın çalışmalarını da yakından biliyorum kendisine Belediye Başkanlığı döneminde başarılar diliyorum. Eskişehir'i hiçbir zaman unutmayacağım" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, "Vali yardımcımız Ünsal, Eskişehir'de güzel çalışmalara imza atmıştır. İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan kararname kapsamında Bursa Vali Yardımcılığına atanan Ünsal'a çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

        (MSY-MET-Y)

        09.12.2016 12:20:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler