Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşalı kadınlar güne sporla başlıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kadınlar, belediyenin spor eğitmenleri eşliğinde egzersiz minderleri, pilates bantlarıyla 90 dakika süren sporun ardından güne başlıyor.

        Muratpaşa Belediyesi, hafta içi her gün kentin 17 farklı noktasında spor salonlarında, statlarda, parklarda kent sakinleriyle birlikte pilates ve step ağırlıklı sabah sporu yapıyor.

        Saat 08.30'da başlayan ve 10.00'a kadar devam eden sabah sporuna kadınların ilgisi yoğun. Yüzlerce kadın günün saatlerinde yanlarında egzersiz minderleri, pilates bantlarıyla sabah sporuna geliyor.

        Muratpaşa Belediyesi'nin spor eğitmenlerince karşılanan kadınlar pahalı bir spor salonunda olduğu gibi müzik eşliğinde ısınma hareketleriyle spora başlıyor. Müziğin ritme yükseldikçe sporun temposu da yükseliyor ve rahatlama egzersiziyle 90 dakikalık spor sona eriyor.

        Muratpaşa'nın sabah sporuna katılan kadınlar kendilerine verdikleri isimlerle anılmaya dahi başlandı. Bayındır Parkı'nda hafta üç gün sabah sporunda buluşan kadınlar artık 'Nar Taneleri' adıyla tanınıyor.

        Sabah sporuna firesiz katılan grup üyeleri, yetişkin ağaçlarıyla Antalya'nın en yeşil parklarında biri Bayındır Parkı'nda spor eğitmeni Ülker Pınar Aydın tarafından karşılanıyor ve Çılgın Nar Taneleri, parkın içinde özgürce, hiç kimsenin en ufak bir müdahalesi olmadan 90 dakika boyunca spor yapıyor.

        Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, Muratpaşa Belediyesi'nin desteğiyle Bayındır Park'ta spor yaptıklarını söyleyen Zerrin Söğütlü, "3 yıldır devam ediyorum. Sağlıklı yaşamak ve hasta olan eşime daha rahat bakabilmek için spor yapıyorum" dedi.

        Türk ezgileri ile sabah sporu yaptıklarını belirten eğitmen Ülker Pınar Aydın şöyle konuştu; "Türkiye'nin her yerinde kadınlarımız bizler gibi özgürce spor yapsın istiyoruz. Çünkü; kadınlar baştacımız. Bir anne evde ne kadar mutlu ve sağlıklı ise o kadar mutlu ve sağlıklı çocuklar yetiştirir."

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.12.2016 12:31:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler