Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü, OSKİ'yi ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, teknik bilgi alışverişinde bulunmak için ziyarette bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Strateji Dairesi Başkanı Cem Ertan'ı makamında ağırladı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü'nün il genelindeki başarılı çalışmaları dikkat çekmeye devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Strateji Dairesi Başkanı Cem Ertan, bilgi alışverişinde bulunmak üzere MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Daire Başkanı Ertan'a, OSKİ Genel Müdürlüğü Strateji Dairesi Başkanlığı Abone ve Tahakkuk Kontrol Şube Müdürü Salih Beşli eşlik etti. MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız'ın da yer aldığı görüşmede, Elektronik Kartlı Sayaç uygulaması ve bütçeleme ilkeleri ile ihale ve satın alma işleyişleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Görüşmenin ardından MASKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Funda Solak ve Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz'i de ziyaret eden Ertan, MASKİ'nin çalışmaları ve yürüttüğü faaliyetlerdeki işleyiş hakkında daire başkanlarından detaylı bilgi aldı. MASKİ'de gerçekleştirdiği görüşmelerin kendileri için önemli temaslar olduğunu belirten OSKİ Genel Müdürlüğü Strateji Dairesi Başkanı Cem Ertan, bu görüşmelerde edindiği bilgi ve tecrübeleri Ordu'da da paylaşarak uygulayacaklarını ifade etti.

        (SC-Y)

        09.12.2016 12:38:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler