Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenci velilerine çocuk istismarı eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Cihan Yıldız Canpolat ile birlikte proje sorumlusu öğrencilerin sunumuyla Adatepe İlkokulunda velilerinde katıldığı 'Çocuk İstismarı ve İhlali' konulu eğitim gerçekleştirildi.

        ÇOMÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Cihan Yıldız Canpolat ile birlikte proje sorumlusu öğrencilerin sunumuyla Adatepe İlkokulunda velilerinde katıldığı 'Çocuk İstismarı ve İhlali' konulu eğitim gerçekleştirildi.

        Çocuk istismarı ve ihmali tanımı üzerinde başlayan eğitimler fiziksel, eğitimsel ve duygusal faktörlerde ele alındı. Dokunma olmadan, dokunmanın olduğu ve şiddet kullanılarak yapılan cinsel istismarlara dikkat çeken Canpolat, aile bireyleri tarafından çocuklarla nasıl iletişim kurulması gerektiğinin yolları anlattı. Okul Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada eğitimcilere ve proje sorumlusu öğrencilere teşekkür mesajı yayımlandı.

        (MY)

        09.12.2016 13:39:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler