Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulancak Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

        GİRESUN (İHA) - Kış mevsiminde havaların soğuması üzerine Bulancak Belediyesi ekipleri harekete geçerek sokak hayvanlarına, hayvan barınağında sıcak ortam ve yiyecek sağlıyor.

        Belediye tarafından yeniden inşa edilen ve kapasitesi yükseltilen modern hayvan barınağında, sokak köpekleri ve kediler için hazırlanan bölümlerde bakım, beslemeleri yapılıyor. Sokak hayvanlarının da şehrin bir parçası olduğunu belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Sosyal ve çevreci belediyecilik anlayışı içerisinde, sahipsiz sokak hayvanlarının da şehrin bir parçası olduğu bilinciyle bu çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

        Hazreti Ömer'in "Dağlara buğdaylar serpin, müslüman ülkede kuşlar aç demesinler" sözünü hatırlatan Yakar, sözün hayvanların korunması konusunda asırlar önce topluma verdiği mesaja vurgusu yaptı.

        (RY-ÖS-Y)

        09.12.2016 13:40:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler