Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yığılca'ya imajı Bakan Yiğit ile değişiyor

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Yığılca başkan Muzaffer Yiğit ile yeni bir kimliğe bürünüyor.

        Göreve geldiği undan bu yana Yığılca'da birçok değişik ve örnek proje uygulayan Başkan Muzaffer Yiğit, kar kış demeden çalışmalara devam ediyor. Başkan Yiğit, şimdi de ilçe girişine bölünmüş ve ışıklandırılmış yollar yaparak bir de ilçenin girişine koydurduğu devasa tabelalarla ve ilçe merkezine yerleştirdiği yeni yön levhaları ilçeye

        ayrı bir görünüm sağladı.

        "Yığılca her geçen gün göz kamaştırıcı bir güzelliğe bürünüyor" diyen Başkan Yiğit, Yığılca'yı bölgenin parlayan yıldızı yapmaya kararlı.

        Yiğit; "6 ayda Yığılca da çok şeyler değişecek. 6 ay öncesi farklı 6 ay sonrası farklı olacak demiştim. Modern, çağdaş, yaşanabilirliği ile Yığılca'mızı bölgenin parlayan yıldızı yapmaya kararlıyız. Bu çalışmalar da bunun en güzel örneği" dedi.

        (AY)

        09.12.2016 14:15:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler