Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silvan'ı ağaçlandırma projesi

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde başlatılan ağaçlandırma projesi kapsamında 5 bin 700 ağacın dikimine başlandı.

        İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Silvan İlçesi Belediyesi toplamda 5 bin 700 ağacın dikilmesi için çalışma başlattı. Silvan Belediyesi tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında başlatılan projesiyle Selahattin Mahallesi'nde bulunan Gaza Tope Tepesi'ne ve Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan orta refüje 5 bin 100 adet Elder çamı, 200 adet ateş dikeni, 200 adet Japon Ayvası ile 200 adet rotbollu oya çam çalısı fidanı dikildi.

        Kaymakam Murat Kütük, Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan orta refüjde ki ağaçlandırma çalışmasını yerinde denetleyip çam ağacı dikti. Kütük, "İlçemiz nasıl ki yeşil Silvan olarak biliniyorsa Yeni yeşil alanların oluşmasını sağlamak için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

        (YB-MP-Y)

        09.12.2016 14:20:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler