Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük'te fırınlar denetlendi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki fırınlara yönelik denetim yaptı.

        Gelen şikâyetler üzerine sabaha karşı erken saatlerde yapılan denetimlerde; genel temizlik, fiyat tarifesi, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, sağlık muayene portör kâğıtları ve kişisel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Fırınlarda yapılan ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimlerinin temiz ortamlarda yapılması ve tüketiciye de temiz ve sağlıklı bir ortamda sunulması amacıyla fırınların temizliğine dikkat eden ekipler, pişmiş ekmeklerde gramaj kontrolü de gerçekleştirdi. Üç ekip olarak yapılan denetimlerde 17 fırın kontrol edilerek denetlendi. Bunlardan 10 adetine cezai işlem uygulanırken 2 tanesine de eksiklerini tamamlamaları için uyarılarda bulunuldu.

        Zabıta Müdürlüğü tarafından vatandaşların unlu mamul tüketiminde gönül rahatlığıyla hareket edebilmeleri amacıyla yapılan denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi.

        (FSİ-MET-Y)

        09.12.2016 14:25:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler