Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güvercin Köy'de sona doğru geliniyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi "Arıköy" projesinden sonra bir ilke daha imza atarak "Güvercin Köy" projesini hayata geçiriyor.

        Eylül ayı başında Güvencinköy'ün inşaatına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına hızla devam ediyor. 75. Yıl Mahallesi Van Sokak'ta inşa edilen Güvercin Köy'de ekipler sona yaklaştı. Peyzaj çalışmaları ve son rötuşların yapıldığı Güvercin Köy'de, ekipler çalışmaların kısa sürede bitirileceğini belirtti. Eskişehirli güvercin severlerin büyük bir heyecanla beklediği Güvercin Köy'ün açılış tarihi ve açılış etkinliklerinin en kısa sürede vatandaşlara duyurulacağını kaydeden yetkiler, "Bizlere inanan ve destek veren halkımıza teşekkür ederiz" dedi.

        8 bin 800 metrekare alan üzerine inşa edilen Güvercin Köy'de toplamda 110 adet güvercin kafesi bulunacak. Güvercin Köy'de kafeterya, veteriner muayenehanesinin yanı sıra mezat alanı da yer alacak. 6 Mart 2016 tarihinde Kurşunlu Külliyesi'nde tanıtımı yapılan Güvercin Köy'ün yapım işleri ihale edilmiş ve Ağustos 2016'da da Güvercin Köy'ün temeli atılmıştı.

        (İHA-MET-Y)

        09.12.2016 14:57:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler