Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keşan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın döviz çağrısına destek

        (Fotoğraflı)

        Turgay Balcı

        EDİRNE (İHA) – Edirne'nin Keşan ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu ve parti üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dolarınızı bozdurun" çağrısına destek verdi.

        İlçe Başkan Yardımcısı Özgür İnceoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisinin AK Partili üyesi Adnan Vural ve bazı partililer. Ziraat Bankası Keşan Şubesine gelerek, veznede dolar ve eurolarını bozdurarak Türk Lirası'na çevirdi.

        Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İnceoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine bizler de dövizlerimizi bozdurarak Türk Lirası'na çeviriyoruz. Güçlü bir ülke olarak Türk Lirası'nın değer kaybetmesi bizleri derinden üzdü. Ancak Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine devletimizin yanında olarak Türk Liramıza sahip çıkıyoruz. Paramızda da millileşiyoruz. Artık dövizi hiçbir yerde, platformda konuşmayacağız. On, yirmi, yüz dolar hiç önemli değil, yolumuzu, safımızı belli etmek, ülkemize, milletimize sahip çıkmak önemli olan. 15 Temmuz'da bir canıyla tankı durduran vatandaşımız, bugün beş-on dolarla ekonomisine sahip çıkmaktadır. Gün birlik günüdür. Bugün devletimizin, milletimizin yanında olma günü. Halkımızı dolarları bozdurup TL'ye sahip çıkmaya, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi sağlamaya, birlikte hareket etme gücümüzü dosta düşmana göstermeye davet ediyoruz" dedi.

        (TB-MEF-Y)

        09.12.2016 15:30:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler