Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsat ilçesinde diş hekimi sevinci

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat Devlet Hastanesine atanan diş hekimi vatandaşların başka yerlere tedavi için gitmelerine son verdi.

        Samsat ilçesinde diş tabibi olmadığı için en küçük bir müdahale için bile Adıyaman il merkezi veya Kahta ilçesine giden vatandaşlar mağdur olmaktan kurtuldu.

        Samsat Devlet Hastanesine atanan Diş Hekimi Mahir Taştan, diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu, kaplama ile ağız ve diş sağlığı gibi bir çok tedaviyi uygulayınca hastaların başka yerlere gerek kalmadan tedavilerini yapma imkanı buluyorlar.

        Diş Tabibi Taştan, vatandaşlara hizmet etmekten haz duyduğunu belirterek, insan sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu ifade etti.

        Samsat İlçe Sağlık Müdürü ve Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Şuayb Erdil ise vatandaşların diş ile ilgili problemlerinin büyük bir kısmının Samsat ilçesinde yapılmasının sevindirici olduğunu belirterek özverili çalışmalarından dolayı Diş Tabibi Mahir Taştan ve Hemşire Nazime Harmancı'ya teşekkür etti.

        Doktor Erdil, "Gece dişi ağrıyan bir hastamızı bile Adıyaman'a sevk ediyorduk. Diş Hekiminin ilçemize atanması vatandaşlarımızın bu mağduriyetini gidermiş oldu. Hocamız görevini layıkı ile yapmakta ve vatandaşlarımız çok mutlu olmaktadırlar. Diş hekmimizin gayretli çalışmalarından dolayı vatandaşlarımız bizlere teşekkür etmektedirler. Biz de bu durumdan mutlu oluyoruz. Samsatlı hemşerilerimize sürekli daha iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Hastane Müdürümüz, doktorlarımız ve bütün çalışanlarımız ile en iyi hizmeti sunmanın yollarını arıyoruz. Yeni hastane binamızın hizmete girmesi ile birlikte daha iyi hizmet sunabileceğiz" şeklinde konuştu.

        (FÇ-AHM)

        09.12.2016 16:35:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler