Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çıldır Muhtarlar Derneği 2. Genel Kurulunu yaptı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Çıldır Muhtarlar Derneği ikinci Genel kurulunu yaptı.

        Çıldır Öğretmenevi Konferans salonunda yapılan genel kurula Çıldır Muhtarlar Derneği üyesi olan muhtarlar katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çıldır Muhtarlar Derneği saymanlığını yapan emekli Yazı İşleri Müdürü Yalçın Gökçe 2016 yılına ait gelir ve giderler hakkında muhtarları bilgilendirdi.

        Ocak 2015 yılında kurulan Çıldır Muhtarlar Derneği Başkanlığına derneğe üye muhtarların oylarıyla üçüncü kez Eşmepınar köyü muhtarı Arif Uzunkaya seçildi. Seçimin ardından üçüncü kez başkan seçilen Arif Uzunkaya yaptığı konuşmasında " 2015 yılı başlarında sizlerle birlikte kurmuş olduğumuz derneğimizin, hep birlikte ikinci genel kuruluna imza attık. Bugün burada olan veya mazeretlerinden dolayı burada bulunmayan dernek muhtarlarımıza, derneğimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluş amacı "birlikten kuvvet doğar " sloganı ile geçtiğimiz iki yıl boyunca olumlu anlamda güzel işler yaptık. Hepimizin köylerimizde veya mahallelerimizde göreve talip olma amacı, köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını en aza indirmek, vatandaşımıza en güzel hizmeti götürmek. Bunun dernek çatısı altında daha güçlü ve daha hızlı bir şekilde halka ulaşacağına inandığımız için bugün Muhtarlar Derneği çatısı altında bir aradayız. İki yıl boyunca güzel diyaloglarla, birbirimizi kırmadan, incitmeden kayda değer işler yaptığımıza inanıyorum. Sağlamış olduğumuz birliktelikle Ardahan'da da gıpta ile takip edilen bir dernek olduk. Bunda her bir dernek üyemizin çok büyük katkısı var. Nasıl 2016 yılı 2015 yılına nazaran derneğimizin faaliyetleri adına daha olumlu bir yıl olduysa, 2017 yılında da üstüne koyarak devam edecektir. Bu dernek çatısı altında tüm sorunları çözeceğimize yürekten inanıyor, bir kez daha beni başkanlık görevine layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

        İkinci kez Genel Kurul yapan Çıldır Muhtarlar Derneği, Çıldır Dernekler Federasyonuna üye olma kararı aldı.

        (ARV-AA-Y)

        09.12.2016 16:37:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler