Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKNOPARK A.Ş. ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı

        - Muğla teknoloji Geliştirme Bölgesi için kuruluşu tamamlanan TEKNOPARK A.Ş. ilk toplantısı Vali Amir Çiçek başkanlığında yaptı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Resmi kuruluşunu tamamlayan Muğla TEKNOPARK A.Ş. ilk yönetim kurulu toplantısını yönetim kurulu Başkanı Vali Amir Çiçek Başkanlığında Valilik 75. Yıl Salonunda yaptı. Toplantıya TEKNOPARK A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Vali Amir Çiçek'in yanı sıra, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

        İlk toplantı olması nedeniyle gündemin fazla olmadığını belirten TEKNOPARK A.Ş. yönetim kurulu ve Muğla Valisi Amir Çiçek, önümüzdeki toplantılarda yoğun gündem maddelerinin yer alacağını açıkladı. Vali Çiçek, "Bu görev gönüllülük esasına dayalı bir görev. Bu görevi en iyi şekilde yapmak için görev aldık. Bundan sonra arkadaşlarımız ile birlikte şirketimizin programını, faaliyetlerini en iyi şekilde yaparak Üniversitemizin, Büyükşehir Belediyemizin, Ticaret Odalarımızın ve işadamlarımızın destekleri ile birlikte vizyonumuzdaki hedeflere adım adım ilerleyeceğiz" dedi.

        (BT-İK)

        09.12.2016 16:59:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler