Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçe protokolünden Karacaören Mahallesi'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ilçe protokolü Cuma Namazını Karacaören Mahallesi'nde kılarak, namaz öncesi ve sonrasında mahalle sakinleriyle bir araya gelip hasbihal etti.

        Namaz öncesinde Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar, köy camisi içerisinde mahalle sakinleri ile hasbihal ederek şikayet ve isteklerini dinleyip sorularını cevaplandırdı. Başkan Cabbar ise mahalleye yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Mahalle Muhtarı İbrahim Koyuncu, Kaymakam Duru, Başkan Cabbar ve diğer protokol üyelerine ziyaretlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

        Karacaören Mahallesi'ndeki ziyarete Garnizon Komutanı Mustafa Mangar, İlçe Emniyet Müdürü Bekir Büyükharmancı ve Develi Müftüsü Zekeriya Koçak da eşlik etti.

        (TB-Y

        09.12.2016 16:59:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler