Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özkan: "Başarının sırrı istişare kültüründe"

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda 3 yıllığına yeniden başkan seçilen Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır'a, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

        Mahmut Çayır'a görevinde başarılar dileyen Başkan Ali Özkan, toplumun her kesimiyle ortak hareket etmenin başarı için şart olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana gelen taleplerin daha kısa sürede değerlendirilmesi için Kent Konseyi'ne güçlü bir destek verdiklerini belirtti.

        Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır da, "Kent Konseyi olarak ilçedeki bütün meselelerin derlenip başta belediye olmak üzere ilgili kurumlara iletilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımıza katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

        (MŞ)

        09.12.2016 17:28:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler