Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Ceketine Sahip Çık' semineri yoğun ilgi gördü

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya'da Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından 'Ceketine Sahip Çık' semineri düzenlendi.

        Aslantepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Doğu Anadolu mutfağını tanıtım amaçlı 'Ceketine Sahip Çık' etkinliğine Ak Parti Malatya Kadın kolları üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Malatya Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Cumali Çetinkaya, 'Ceketine sahip çık' semineri ile uygulamalı Doğu Anadolu mutfak eğitimine katkı sağladıklarını belirterek, "'Doğu Anadolu'dan gelen Elazığ, Van, Hakkari ve Diyarbakır dernek üyeleri ve başkanlarına verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonda temel amacımız öğrencilerimize aşçılığın temelini öğretmek. Elazığ, Van, Hakkari ve Diyarbakır'dan gelen dernek başkanlarımız kendi illerinin yemeklerini sergiliyorlar" diye konuştu.

        (BRN-Y)

        09.12.2016 18:12:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler