Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da 540 polisle huzur operasyonu

        - Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Aydın:

        - "İlimiz huzurlu ve sakin"

        (Fotoğraflı)

        Yakup Güler

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'da 540 polisin katıldığı huzur operasyonunda, çok sayıda işyerinde ve 11 ilçe giriş çıkışlarında arama yapıldı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "İlimiz huzurlu sakin, bu huzur ve sakinliğini devam ettirmek için, bu uygulamalarımıza devam edeceğiz" dedi.

        Edinilen bilgiye göre, Türkiye genelinde huzur ve asayişi sağlamak için yapılan geniş kapsamlı huzur operasyonu çerçevesinde Tekirdağ'da da 540 polisin katıldığı bir operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, umuma açık işyerlerinde ve 11 ilçe giriş çıkışlarında üst araması ve araçlarda arama yapıldı.

        "İlimiz huzurlu sakin"

        Ekiplerin Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesi'ndeki uygulamasına katılan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'de 81 il ve ilçelerinde yaklaşık 41 bin polisle uygulama yapıldığını belirterek, "Tüm illerimiz şu saat itibari ile uygulamadadır, bizim ilimizde şu ana kadar çok ciddi bir olayımız yok. Ele geçen ufak tefek aranan şahıslar, ehliyetsiz kişiler gibi, arananların dışında herhangi bir olayımız da yok. İlimiz huzurlu sakin, bu huzur ve sakinliğini devam ettirmek için, bu uygulamalarımıza devam edeceğiz. Şu an ilimiz ve 11 ilçemizin tamamı uygulamaya katılıyor, şubelerimizin tamamı uygulamada şu anda, sabit noktalardan sonra, umuma açık yerlerde uygulamamız bu saat itibariyle devam etmektedir. Şu anda bizim ilimizde yaklaşık 540 polisimiz katılmaktadır uygulamaya. İlimizde bu uygulamalar zaman zaman devam edecek" diye konuştu.

        (YG-ÖZ-Y)

        09.12.2016 23:44:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler