Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çiçek, yatırımları anlattı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Yalova Altınova Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, teşkilat yöneticileri ve belediye başkanlarını beldede ağırladı.

        AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yöneticileri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek'i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

        Beldede yapılan çalışmalar hakkında misafirlerine bilgi veren Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, yeni projelere de değindi. Başkan Çiçek, misafirlerini beldeyi de gezdirirken, yapımı devam eden yeni belediye hizmet binasını yerinde göstererek bilgi verdi.

        (MM

        10.12.2016 08:06:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler