Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıdere yaya köprüsü tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu'ndan Kavakçılık'a ulaşımı sağlayacak yaya köprüsünü tamamladı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Sarıdere üzerinde gerçekleştirdiği yaya köprü çalışmasını tamamladı. Köprü, İSU'nun ıslah çalışmalarını uyguladığı Sarıdere'nin Kavakçılık bölgesindeki eski köprünün yanına yapıldı. Yeni yaya köprüsünün yapılmasıyla eski köprünün de yıkımına başlandı. Sarıdere üzerinde bulunan mevcut betonarme köprünün yerine çelik konstrüksiyon yaya geçiş köprüsü yapıldı. Köprünün betonarme imalatları İSU'ya bağlı yüklenici firma taahhüdü ile İSU yetkilileri kontrollüğünde yapıldı. Çelik konstrüksiyon imalatları ise Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı yüklenici firma taahhüdü ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri kontrollüğünde gerçekleştirildi.

        (İG-GY-Y)

        10.12.2016 10:17:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler