Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATB Tarım Konseyi, tarım destek ve teşviklerini anlattı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Ticaret Borsası (ATB) Tarım Konseyi, tarım sektörünün yararlanabileceği kamu destek ve teşviklerini sektör temsilcileriyle paylaştı.

        Antalya Ticaret Borsası'nda düzenlenen "Antalya Tarım Sektörünün Yararlanabileceği Destek ve Teşviklere Erişim Yolları" başlıklı toplantıya, ATB Başkanı Ali Çandır, Tarım Konseyi Başkan Yardımcısı Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vahap Tuncer, icra kurulu üyesi Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Kumluca Ticaret Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Murad Çanakçı, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Veysel Çelik, BATEM Müdürü Abdullah Ünlü, konsey üyeleri ve konsey danışma kurulu üyesi kurumlardan temsilciler katıldı. Toplantıda, Antalya tarım sektörü paydaşlarının ekonomideki rollerini, etkinliklerini, kapasitelerini, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda rekabet güçlerini artırmak için yararlanabilecekleri kamu destek ve teşviklerine erişim yolları anlatıldı. Ziraat Yüksek Mühendisi Tayfun Çağlayan katılımcılara Ekonomi Bakanlığı destekleri, Tarım Bakanlığı destekleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteklerini anlattı. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Çağlayan, Tarım Konseyi'ne böyle bir toplantı düzenlediği için teşekkür etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.12.2016 11:20:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler