Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rahmeteli Derneğinden mülteci çocuklara ayakkabı yardımı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Rahmeteli Derneği tarafından Adıyaman'da yaşayan yaklaşık 300 mülteci çocuğa kışlık ayakkabı yardımında bulunuldu.

        Rahmeteli Derneği tarafından özellikle Suriye ve Irak'tan Adıyaman'a gelerek yaşayan mülteci ailelerin çocuklarına ayakkabı yardımında bulundu. Kış aylarıyla birlikte çocukların üşümemesi için kapı kapı dolaşarak yardımda bulunan dernek yetkilileri, yardımların devam edeceğini ifade etti.

        Derneğin Adıyaman Temsilcisi Şaban Tunç, dağıtımların sürdüğünü belirterek, "Kenti ülkelerindeki savaş nedeniyle vatanlarını terk etmek zorunda kalan ailelerin çocuklarına ayakkabı yardımı yapıyoruz. Kış aylarında çocukların ayakları üşümesin. Dernek Başkanımız Hacı Güçlü öncülüğünde kurulan derneğimiz 2011 yılından beri yetim ve mülteci çocuklara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

        (AHM)

        10.12.2016 12:16:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler