Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Karaca'nın babaocağını ziyaret ettiler

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Hakkari'de şehit düşen Tankçı Er Oğuzhan Karaca'nın babaocağına anlamlı ziyaret.

        Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Nizamettin Durmuş, Diva sen Erzurum Şube Başkanı Osman Temelli ile dernek üyeleri terhisine 48 gün kala 23 Aralık günü Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehid edilen Tankçı Er Oğuzhan Karaca'nın baba ocağına gittiler. Şehidin merkez Yakutiye ilçesindeki evinde anne Melek ve baba Cihan Karaca'nın elini öpüp, Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı veren dernek üyeleri, şehit Karaca'nın ailesinin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehidin annesi Melek Karaca, "Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Tarifi olmayan bir acı. Ama hainler unutmasın ki bu vatan uğuruna ölmeye hepimiz hazırız" dedi.

        Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, FETÖ ve PKK terör örgütüne tepki göstererek şunları söyledi:

        "Bu zor günleri kenetlenip geride bırakacağız. Bu uğurda kimi bizim gibi uzvunu kaybederek gazi oluyor, kimisi de şehitlik mertebesine eriyor. Hainler unutmasınlar ki bir Türk kalana kadar onlarla savaşacağız. Bu topraklar üzerinde yaşananların gidecek başka bir vatanı yok. Binlerce şehit verdiğimiz vatanımız için şehit olmaya hazır milyonlarca vatan evladı var. Ne devlet, ne de bizler ekmeğini yeyip ihanet edenleri affetmeyecek. Her şehit ailemiz gibi bir süre önce şehit düşen Oğuzhan kardeşimizin ailesini de yalnız bırakmayacağız. Kedilerini sık sık ziyaret edip hatırlarını soracağız, istekleri de varsa yerine getireceğiz."

        (ERZ-AA-Y)

        10.12.2016 12:55:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler