Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere trafik eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Saruhanlı'nın Halitpaşa Mahallesi'nde bulunan Gazi Fatih Ortaokulu'nda Saruhanlı Jandarma Konutanlığı'nda görevli Jandarma Başçavuş Ünal Erdem ve Uzman Jandarma Çavuş Şener Sevinç tarafından öğrencilere eğitici trafik semineri verildi.

        jandarma Başçavuş Ünal Erdem, bu tür trafik eğitimlerinin öğrencilere uygulamalı olarak gösterilmesinin öğrencilerin bilinçlenmesine önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi. Çocukların trafik konusunda ilerleyen yaşlarda daha bilinçli olacağını belirten Erdem, "Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın trafik konusunda şimdiden duyarlı olmalarını sağlayacak etkinlikleri önemsiyoruz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu eğitim sayesinde öğrencilerimiz trafik kurallarını daha iyi öğrenecek. Büyüdüklerinde ise daha bilinçli hareket edecekler" diye konuştu.

        (AŞ-AY-Y)

        10.12.2016 13:03:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler