Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali'den görev yerleri değişen bürokratlara veda yemeği

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İçişleri Bakanlığının son yayımladığı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle görev yerleri değişen Vali Yardımcıları Hüdayar Mete Buhara ile Yüksel Kara, ilçe kaymakamları Numan Hatipoğlu, Asım Solak, Menderes Topçuoğlu ve eşleri onuruna veda yemeği düzenledi.

        Yoncalı Gülümser Hatun Termal Otel'deki veda yemeğine, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Hüdayar Mete Buhara, Yüksel Kara ile Aytaç Akgül, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz ve protokol üyelerinin eşleri katıldı.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir, Resmi Gazetede Yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile görev yerleri değişen vali yardımcıları ile kaymakamlara Kütahya'daki hizmetleriden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarı diledi.

        Vali Nayir, "Bir yerde göreve başladığımızda bir gün o yerden ayrılacağımızı mutlaka hesap ederek başlıyoruz. Memuriyetin tecellisi bu. Siz gitmeseniz sizin yerinize gelemeyecekler. Sizden öncekiler gitmeseydi eğer siz de gelemeyecektiniz. Mesleğimizin bize kattığı en güzel şeylerden biri de görev yaptığımız yerlerde kurduğumuz dostluklar. Yüreğimizin bir parçasını görev yaptığımız yerde bırakarak gidiyoruz. Gittiğimiz yerden de ayrıldığımız yere bir kapı açıyoruz. Mülki idare ailesi olarak arkadaşlarımıza burada yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Gittikleri yerlerde yapacakları işlerden, alacakları başarılardan mutluluk duyacağız. İnşallah yine bir yerlerde yollarımız kesişecek, yine birlikte çalışma imkanı bulacağız" diye konuştu.

        Veda yemeğine Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tayini çıkan Vali Yardımcıları Hüdayar Mete Buhara ile Yüksel Kara, ilçe kaymakamları Numan Hatipoğlu, Asım Solak ve Menderes Topçuoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek hediyelerini takdim etti. (EFE)

        10.12.2016 13:10:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler