Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası'na Çağrı

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke'de İlçe Kaymakamlığı, Söke Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi ve Kızılay'ın işbirliği ile Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası düzenleniyor.

        Kızılay Aydın Kan Bağış Merkezi tarafından 13-14 Aralık 2016 Salı ve Çarşamba Günleri ilçenin Cumhuriyet (Hükümet) meydanında bağış istasyonu, bağışçıları bekleyecek. Kan ve Kök Hücre bağışları saat 10.00 ile 19.00 arasında gerçekleşecek.

        'Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var' sloganıyla gerçekleştirilecek kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşların sadece 30 dakikalarını ayırarak, tanımadıkları 3 kişinim hayatını kurtarabilecekleri belirtiliyor. Bağış yapmak isteyenlerin tok karın ve TC kimlik numarasını gösteren fotoğraflı belge ile gelmeleri bekleniyor.

        (LT-İK)

        10.12.2016 13:40:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler