Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri kahvaltıda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Valiliği himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Çorlu ve Ergene ilçelerinde ikamet eden şehit aileleri, gaziler ve ailelerine kahvaltı düzenlendi.

        Çorlu'da bir otelde düzenlenen kahvaltı programına, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Şenol Alpaslan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gürlek ile şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

        Çorlu Müftüsü Adem Gürlek'in duası ile başlayan kahvaltı programında konuşma yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, ülkenin bölünmez bütünlüğüne değinerek, bayrağın ilelebet dalgalanması uğruna, vatan uğruna can, kan veren şehit ve gazilere her zaman borçlu olunduğunu belirtti.

        Kahvaltı, katılımcıların programı hazırlayanlara memnuniyetlerini ifade etmesiyle son buldu.

        (YG-MK-Y)

        10.12.2016 15:21:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler