Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilgievlerinde binlerce aile ve öğrenciye değerler eğitim veriliyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı Bilgievleri, 'Ailede Değerler Eğitimi' projesiyle hem ailelere, hem de öğrencilerine yön vermeye devam ediyor.

        Bilgievleri kurulduğu günden bu yana öğrencilere eğitim vermenin yanı sıra birbirinden önemli projelere imza attı. Bu çalışmalardan biri olan Ailede Değerler Eğitimi ise söz konusu çalışmaların en önemlisi olarak dikkat çekmekte. Bilgievleri, her ay düzenli olarak Ailede Değerler Eğitimi'ni gerçekleştirmeye devam ediyor. Yılda iki kez de alanında uzman kişilerin davet edildiği toplantılar düzenlenerek, seminerler gerçekleştiriliyor. Ailede Değerler Eğitimi kapsamında "Yardımlaşma, Vatan Sevgisi, Sevgi, Saygı, Hoşgörü, Adalet, Aile Sevgisi, Sağlık ve Vakıf" konularında öğrencilere eğitim veriliyor. Her ay bir konu başlığı seçilerek çocuklara bu konuda bilgi aktarılıyor. Ayın konusu ayrıca Bilgievi öğrencilerinin ailelerine de bildiriliyor. Örneğin bu ay Bilgievi'nde Değerler Eğitimi konusu sorumluluk ise aileden de bir ay boyunca çocuğunun sorumluluk değerleriyle ilgili gerçekleştirdiği davranışların not edilmesi isteniyor. Ailede değerler eğitimi ile Bilgievleri-aile-çocuktan oluşan sacayağı gerçekleşmiş oluyor.

        Bilgievi verdiği eğitimi aile uzantısıyla pekiştiriyor. Aileler her ay Bilgievine gelerek Ailede Değerler Eğitimi, Kültürde Değer Eğitimi, Dinde Değer Eğitimi, Tarihte Değer Eğitimi, Günümüzde Değer Eğitimi ve Gelecekte Değer Eğitimi başlıklarında eğitime alınıyor.

        (İG-RFK-Y)

        10.12.2016 16:03:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler