Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRFAD Yönetimi Samsun Golf Sahası'nı gezdi

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun Golf Sahası Türk futbolunun duayenlerinden de tam not aldı.

        Türkiye Futbol Adamları Derneği(TÜRFAD) Genel Başkanı Aydın Begiter ve Yönetim Kurulu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gündemi ise futboldan çok Samsun'a Büyükşehir Belediyesi'nin kazandırdığı golf sahası oluşturdu.

        Samsun dünyada ses getirdi

        Oldukça keyifli anların yaşandığı ziyaret sırasında Genel Başkan Aydın Begiter Golf Sahası'na hayranlığını ise, "Samsun Golf Sahası kentin prestijini oldukça yükseltti. Her yerde futbol sahaları ya da diğer spor dallarının olduğu alanlar var ama golf bambaşka. Bir dünya sporunu Samsun'a kazandırmışsınız. Samsun sadece Türkiye'de değil dünyada ses getiriyor" sözleri ile dile getirdi.

        "Samsun uluslararası turnuvalara hazırlanıyor"

        Ziyaret sonunda TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter Başkan Yılmaz'a, derneğe ve spora verdiği katkılar nedeniyle plaket takdim ederek derneğin rozetini taktı. Makam ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve TÜRFAD Yönetimi Samsun Golf Sahası'na geçti. BUGGY ile alanı turlayan Yılmaz, gezi sırasında TÜRFAD Yönetimine 18 çukura çıkarma çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Samsun'un uluslararası müsabakalara hazırlandığını belirten Yılmaz, "Golf sadece bir spor organizasyonu olmaktan öteye popülaritesi, turizmi ve sosyal etkisi çok yüksek bir spor. Kentimize böyle bir alanı kazandırmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Önümüzdeki süreçte Samsun uluslararası turnuvalara da ev sahipliği yapacak" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        10.12.2016 16:09:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler