Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SEDAŞ'tan SAP ile İS-U entegrasyon projesi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - SEDAŞ'ın bilgi teknolojilerindeki SAP ile IS-U entegrasyonu projesi düzenlenen tanıtım toplantısında tanıtıldı.

        SEDAŞ elektrik dağıtım bölgesinde yer alan Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde elektrik hizmeti sağlarken çok daha verimli, etkin ve hızlı şekilde hizmet verebilmek için üzerinde titizlikle çalışmaya başlayacağı projesini açıkladı.

        SAP projesine IS-U ve CRM sisteminin entegrasyonunu sağlamaya hazırlanan SEDAŞ, başlangıç toplantısını yaptığı, bu proje kapsamında, mevcuttaki tüm operasyonel süreçlerini ve iş akışlarını yeniden tanımlamış, müşteri hizmetleri bütünleşik çözümlerini, sayaçtan, abone bağlantı sözleşmesine kadar tüm müşteri hizmetlerini daha efektif yönetebilir olacak. SEDAŞ, projenin tamamlanması sonrasında, canlı hizmete geçmesiyle birlikte, operasyonel faaliyetlerde ve müşteri memnuniyetinde çok daha verimli, ölçülebilir ve entegre bir süreç yönetimine sahip olacak. SEDAŞ uluslararası ölçekte kullanmakta olduğu SAP yazılımının, IS-U sistemine entegrasyonunu 2017 yıl sonunda tamamlamayı hedefliyor.

        Yeni başlayacakları projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan SEDAŞ CEO'su Bekir Sami Güven, "SEDAŞ Entegre Yönetim Sistemlerini kurmak üzere çalışmalarını başlattı. SEDAŞ olarak bilişim teknolojileri ile kurduğumuz sistemlerin aynı zamanda hesap verebilirliğini de sağlıyoruz. Toplam kalitenin sorumluluklarını yerine getirmeye odaklanarak entegre yönetim sistemlerine sahip olacağımız gibi, markalaşmış, kurumsal ve herkesin 'rol model' olarak örnek alacağı bir şirket olmak için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman yinelediğimiz gibi, paydaşlarımızla birlikte içselleştirerek yönettiğimiz bu süreçleri başarıyla tamamlamak için SEDAŞ sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

        (İG-RFK-Y)

        10.12.2016 16:26:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler