Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Veysel Karahan

        AYDIN (İHA) - Nazilli Belediyesi yılın son toplantısı olan Aralık 2016 olağan Meclis toplantısı Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

        Nazilli Belediye Meclisi Aralık 2016 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Çarşamba günü yapıldı. Yılın son Meclis Toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın başkalığında gerçekleşen Meclis toplantısında 2 gündem maddesi de bir sonraki meclis toplantısında görüşülmek üzere komisyona sevk edildi.

        Meclis toplantısında ilk gündem maddesi olan geçici işçi vizeleri görüşülerek oybirliği ile karar bağlanırken, Arslanlı Mahallesinde Nazilli Belediyesi tarafından yapılan Düğün Salonu, Spor Tesisi ve Parka belirlenen isimlerin verilmesi meclis üyelerince görüşüldü. Oy birliği ile alınan karar gereği Beyler caddesindeki parka 30 Mayıs 1971-12 Eylül 1980 yıllarında Belediye Başkanlığı yapmış Merhum Mustafa Kemal Yağcıoğlu, Nazilli Belediyesi tarafından yapılan Arslanlı Spor Tesislerine 18 Eylül 1980-25 Mart 1984 yılları arasında belediye Başkanlığı yapan merhum Uğur Ünal'ı ismi verilirken, yine Nazilli Belediyesi tarafından yapılan Arslanlı düğün salonuna 25 Mart 1989-29 Mart 2004 yıllarında Belediye Başkanlığı yapmış Ahmet Bahri Koç'un isimleri verildi. Deve Güreşi Festivali ile ilgili olarak görüşen üyeler 19 Şubat 2017 Pazar günü yapılmasına ve bu tarihe kadar gerekli hazırlıkların yapılmasına oybirliği ile karar verdi.

        Meclis gündeminin 4. Maddesinde yer alan Cumhuriyet Mahallesinde 560 Ada 3 Parsele ilişkin plan değişikliği talebi görüşülerek İmar Komisyonuna sevki yapılarak bir sonraki meclise toplantısına oybirliği ile bırakıldı. Karaçay Mahallesi 772 ada 13 nolu 46,47m² lik arsa vasıflı taşınmazının yol güzergâhında kaldığından kamulaştırılması talebinin de görüşüldüğü toplantıda yine İmar Komisyonuna sevki oybirliği karar verildi. Meclis toplantısının son gündem maddesinde Raziye Baytekin ve Emine Akın davası uzlaşması görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

        (VK-İK)

        10.12.2016 17:31:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler