Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KO-MEK istişare toplantısı düzenledi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KO-MEK, kursiyerlere daha iyi eğitim vermek için istişare toplantısı düzenledi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) yeni dönemde başarı grafiğini daha yukarı çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor. Sekapark Otel'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan öncülüğünde yapılan istişare toplantısına Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan ve KO-MEK Kurs Merkezi yöneticileri katıldı. KO-MEK kurs yöneticileri ile bir araya gelen Daire Başkanı Fidan, hem kurs yöneticileriyle tanıştı hem de yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        İstişare toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, "Bizim amacımız KO-MEK'i bir adım daha ileriye götürmek. Bunun için tüm ekip olarak elimizden gelenin daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Göreve geldikten sonra geçmiş dönemlerde başlatılan projeler ve yeni projelerimizle KO-MEK için daha çok ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. KO-MEK'te üretilen kaliteli ürünleri değerinde alıcısına ulaştırmak için yeni bir çalışma yapıyoruz bu çalışma sayesinde kursiyerlerimiz isterse yaptığı ürünü satıp ekonomisine katkı sağlayabilecek" dedi.

        (İG-GY-Y)

        11.12.2016 10:59:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler