Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Valisi Hatay sokaklarında esnaf ziyareti yaptı

        - Vali Karaloğlu'nu Hatay Valisi zannettiler

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya-Hatay arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve Suriyeli göçmenlere yardım amacıyla Antalya Andolu Hemşehri Dernekleri Platformu'nun organizasyonunda , siyasi parti, STK ve derneklerin katılımıyla Hatay'a yapılan 200 kişilik ziyarette Antalya Valisi Münir Karaloğlu, esnaf ziyareti yaptı.

        Heyet halinde İlk olarak Hatay Valisi Erdal Atan'ı ziyaret eden Vali Karaloğlu, buradan çıktıktan sonra Hatay sokaklarında esnafı ziyaret etti. Cadde üzerindeki iş yerlerine girip kent ve ekonomi hakkında vatandaşlarla sohbet eden Vali Karaloğlu zaman zaman ilginç diyaloglar da yaşadı. İki esnaf Vali Karaloğlu'nu Hatay Valisi zannedince sıkıntılarını anlatmak istedi. Vakıflara ait bir binanın yıkılacağını ancak yeni inşaatta daha önce oturanlara öncelik verilmediğini ileri süren iki genç esnaf Vali Karaloğlu'ndan destek istedi. Gençleri dinleyen Karaloğlu, Hatay Valisi değil, Antalya Valisi olduğunu söyleyince gülüşmelere sebep oldu.

        Vali Karaloğlu' yaklaşık bir saat süren esnaf ziyaretinin ardından 200 kişilik heyetle birlikte Yayladağ ilçesinde bulunan ve AFAD tarafından kurulan 3 bin 650 suriyeli Türkmen göçmene ev sahipliği yapan Yayladağİl Konaklama tesislerine geçti.

        11.12.2016 11:05:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler