Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirtaş: "Yastayız ama dimdik ayaktayız"

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İstanbul'da düzenlenen terör saldırısına ilişkin açıklama yapan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Derin bir yastayız ama dimdik ayaktayız" dedi.

        İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, dün akşam saatlerinde İstanbul'da düzenlenen bombalı terör saldırısı nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Demirtaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İstanbul'da gerçekleşen terör saldırıları sonucu 29 güvenlik görevlisi ve vatandaşımızın şehit olup, 166 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi nedeniyle derin bir yastayız. Hepimizi büyük üzüntüye boğan bu alçak saldırılar, terörün hain yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terörün ülkemizi bölmesine, yaşam tarzımızı değiştirmesine, bizi sindirmesine asla izin vermeyeceğiz. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ulusumuzun başı sağ olsun."

        (CA)

        11.12.2016 11:06:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler