Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Tiyatro Günleri'nde "Darısı Başımıza" sahnelendi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi tarafından "Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe'de" sloganı ile düzenlenen etkinlikte sahnelenen "Darısı Başımıza" adlı oyun Bozüyüklülerle buluştu.

        Bozüyük Tiyatro Günlerine Kosova'dan misafir olan Kısa Devre Tiyatro topluluğu Bozüyüklü tiyatro sevenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde başarı ile sahnelenen tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü. Oyunu beğeni ile izleyen ve oyun sonunda oyunculara plaketlerini takdim etmek için sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "'Darısı Başımıza', Kosova'dan gelen tiyatrocularımızın, kız isteme merasimlerini konu alan tiyatro oyununu ustaca sergiledikleri eğlenceli ve düşündürücü bir oyun. Tüm tiyatro ekibine üstün performanslarından ve hemşehrilerime dopdolu bir akşam yaşattıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Ardından oyuncuları tebrik eden Başkan Bakıcı, plaket verdi.

        (FSİ-SO-Y)

        11.12.2016 11:24:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler