Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİDDER'in Genel Merkezi 19 Temmuz'da Manisa'da açılacak

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Merkezi'nin 19 Aralık tarihinde Manisa'da resmi açılışının yapılacağı öğrenildi.

        AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve yönetim kurulu üyeleri Fahri kurucusu AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili olan Murat Baybatur olan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Başkanı Serhat Çağ ve yönetimini ziyaret etti.

        Derneğin ilk ziyaretçileri olan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, "Böyle Kapsamlı ve profesyonel STK'ların Genel merkezleri hep İstanbul ve Ankara'da olmuştur. Ben Manisa adına çok mutlu oldum. Ülkemizin en önemli ve en karanlık gecesiyle ilgili bu denli olumlu çalışmalar yapılması çok önemli ve bu yüzden sizleri tebrik ediyorum. Allah utandırmasın. Bizim üzerimize düşen vazife ne olursa her zaman yanınızdayız. Manisa'mızın be kadar ülke ve demokrasi sevdalısı olduğunu inşallah tüm Türkiye görecek." dedi.

        Ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını dile getiren MİDDER Başkanı Serhat Çağ ise, "Derneğimizi ve müzemizi nasipse sizlerin ve hemşehrilerimizin katılımıyla 19 Aralık Pazartesi günü açacağız. 15 Temmuz'da milletimizin verdiği destansı mücadeleyi ve kahramanlığını anlattığımız panoramik Demokrasi müzemizi de inşallah o gün ziyaretlere açacağız. Amacımız gelecek nesillere 15 Temmuz gecesini unutturmamak ve Demokrasi ilkelerine bağlı kalarak temel hak ve özgürlüklerinin bilincinde olmalarını sağlamak olacaktır. Çünkü bu tarz girişim ve kalkışmalara engel olacak, boyun eğmeyecek, memleketin geleceğini ipotek altına aldırmayacak yine gençlerimizdir. Geleceğin askeri, doktoru, öğretmeni, polisi, cumhurbaşkanı, başbakanı da onlar olacaktır. Bizim amacımız onlara bu vatan ve millet aşkını en etkili ve akılda kalıcı şekilde anlatabilmektir. Böyle bir oluşum 16 Temmuz'dan beri aklımızdaydı ve Allah'ın izniyle hayata geçirdik. Sizler de yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

        (SC-Y)

        11.12.2016 11:38:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler