Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban'dan taziye mesajı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, dün akşam İstanbul'da gerçekleştirilen iki bombalı saldırıda şehit düşen 38 kişiden biri olan Akhisarlı polis memuru 26 yaşındaki Ali Aksoy için taziye mesajı yayımladı.

        Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mesajında şunları dile getirdi: "Her gün milletçe yüreklerimize anne babaların yüreklerine kor düşüyor. Dün akşam Vodofone Arena'daki hain saldırıda Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı çalışan Akhisar Sarıçalı Mahallemizden Polis kardeşimiz Ali Aksoy'un şehit olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin, huzurun ve kardeşliğinin korunmasını, güçlenmesini engellemek isteyen bazı iç ve dış odaklar tarafından; devletimize, milletimize ve kahraman güvenlik güçlerimize kalleşçe yapılan, saldırı ve terör eylemlerini esefle kınıyorum. Hain ve kalleş saldırıda hayatını kaybeden 38 şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin ailesine, yakınlarına, güvenlik güçlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Bu hain ve kalleş saldırıda yaralanan 155 vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim. Allah milletimize sabır versin."

        (SC-Y)

        11.12.2016 11:57:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler