Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yardımcısı Kalaylı'dan, Sivasspor'a veda ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Son yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Sakarya'nın Akyazı ilçesine kaymakam olarak atanan Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı Sivasspor Kulübü'ne veda ziyaretinde bulundu.

        Kalaylı, kulüp tesislerinde Başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan kalaylı, görev süresi boyunca Sivas'ta çok güzel anılarının olduğunu belirterek Başkan Mecnun Otyakmaz ile her zaman iyi diyaloglarının olduğunu söyledi. Kalaylı, şampiyonluk yolunda Sivasspor'a başarılar diledi.

        Başkan Otyakmaz ise Kalaylı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Otyakmaz ziyaretin anısına Kalaylı'ya Sivasspor forması hediye etti.

        (UY-AÖ-Y)

        11.12.2016 13:33:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler