Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STK'lar terörü kınadı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, İstanbul'da yaşanan terör olayını kınadı.

        Kocaeli faaliyet gösteren Anadolu Dernekleri ve STK başkanları, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısına tepki için bir araya geldi. Çınar Otel'de düzenlenen toplantıya Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya, Kocaeli Maraşlılar Derneği SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, Kocaeli Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Cebrail Aydın ve çok sayıda STK üyeleri katıldı.

        Programda konuşan Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya, "10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta emniyet güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kocaeli ilinde bulunan ülkemizin yedi bölgesini temsil eden, Anadolu İlleri Derneği Başkanlarımız ve STK başkanlarımızla acil bir toplantı yaparak, milletimizin birliği, bekası, huzur ve barışın sağlanması için, yapılan tüm terör saldırılarının ülkemizi bölemeyeceğini, birlik ve beraberliğimizi bozamayacağını bir göstergesi olarak dik duruşumuzun sembolüdür bu tablo " dedi.

        (İG-RFK-Y)

        11.12.2016 13:41:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler