Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Acar, İstanbul'daki terör saldırısını lanetledi

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, dün akşam İstanbul'da gerçekleştirilen hain ve kalleş terör saldırısını lanetleyen bir mesaj yayınladı.

        Olayda şehit olan polis ve vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Başkan Acar, yaralılara da acil şifalar diledi. Başkan Acar mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Her gün milletçe yüreklerimize anne babaların yüreklerine kor düşüyor. Dün akşam Beşiktaş Vodofone Arena'daki hain saldırıda 38 vatandaşımızın şehit olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin, huzurun ve kardeşliğinin korunmasını, güçlenmesini engellemek isteyen bazı iç ve dış odaklar tarafından devletimize, milletimize ve kahraman güvenlik güçlerimize kalleşçe yapılan, saldırı ve terör eylemlerini esefle kınıyorum. Hain ve kalleş saldırıda hayatını kaybeden 38 şehidimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, güvenlik güçlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Bu hain ve kalleş saldırıda yaralanan 180'e yakın vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim. Allah milletimize sabır versin."

        (ÇK-GC-

        11.12.2016 14:18:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler